het festival

KOM STRUINEN, ONTDEKKEN, PROEVEN, MAKEN, ONTSPANNEN EN LEREN TUSSEN DE APPELS EN PEREN.
De Olmenhorst, een bijzonder plekje midden in de Randstad waar drukke agenda's, snelwegen en andere hectiek ver weg lijken. Waar je dichtbij huis kunt genieten van de buitenlucht en je even in het buitenland waant. Uw hart wordt veroverd.  
Onze liefde voor de Olmenhorst, nu met lekker eten, mooie spulletjes en het vrolijke feestgevoel delen we graag met jou tijdens de Appelparade met Kind!
DE SMAKEN VAN DICHTBIJ

Fijne producten met passie en vakmanschap gemaakt, hebben onze voorkeur. We worden er blij van en merken dat ze langer een plek krijgen in ons huis of ons leven.
Op de Appelparade verzamelen we daarom enthousiaste culi's met regionale, lekkere, pure ingredienten en inspirerende ondernemers met de mooiste producten voor bij jou thuis. Je vindt ze in hun eigen roodtruck of in tenten op het terrein en voor thuis vind je producten op de markt

.

HET LANDGOED

De Olmenhorst is een meer dan 150 jaar oud familiebedrijf met een warm hart voor natuur en ambacht. De fruitteelt vormt de kern van het bedrijf maar op het landgoed vind je ook diverse winkels, ateliers van ambachtsmensen en kun je er ook trouwen en een feestje vieren. Tijdens de Appelparade staan alle deuren open, dus loop even naar binnen!

Het landgoed is voor sommigen dichterbij dan ze denken: gelegen in het hart van de Randstad, centraal tussen Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag

 

 

TUSSEN DE APPELS EN PEREN

Tijdens de eerste editie bleek de Olmenhorst een prachtig decor te zijn voor locatietheater en muziek optredens. Tussen de appels en peren, op mde speelruimte, het ambachtelijk plein. Ook dit jaar hebben we theater en muziek op het landgoed. Of je nou klein, groot, jong of oud bent; laat je ontroeren, aan het lachen maken of misschien wel op de kast jagen...

 

OPGERUIMD STAAT NETJES

Omdat we geloven dat je met elkaar veel kunt bereiken. Omdat we zien dat om ons heen heel veel moois is en we dat graag zo houden. En omdat we zeker weten dat alle beetjes helpen, vragen we iedereen bewust om te gaan met afval. De Appelparade probeert zoveel mogelijk te realiseren met hergebruik en ondersteunt het idee van deeleconomie.