Modeshow

IMG_20180521_191111.jpg
IMG_5380 Chiq FFS Larissa en Oumy.jpg

Van Mud jeans tot Adams underwear, van Apenkopje tot Cée concept, I am the future rompertje en bamboe luiers. De modeshow op de Appelparade heeft voor elk wat wils. 

Een ding heeft de kleding gemeen: alle kleding is eerlijk gemaakt. Vaak van gerecyclede of eco-stoffen.

 

Next Way of Living helpt de Appelparade weer een spectaculaire en professionele modeshow neer te zetten. Op de catwalk zien we: 

Next Way of Living

Webshop en duurzaamheidsplatform Next Way of Living presenteert The Driftwood Tales, Curms, en Urban Goddess.

Driftwood werkt met left-over stoffen wat enorm scheelt in het gebruik van water en chemicaliën in het productieproces. Zij maken ook jersey van gerecycelde katoen. Het plan voor ‘The Driftwood Tales’ ontstond in de golven in Bali en wordt gemaakt in India, Portugal en Nederland. We noemden al CURMS. Na jaren van testen (want de surfladies willen geen risico op kwaliteitsverlies) presenteren zij CURMS eerste ecolijn. Deze lijn is gemaakt van ECONYL, een nylon vezel gemaakt van afval zoals visnetten en consumentenafval. En last but not least richt Urban Goddess zich op het recyclen en weer innemen van afgedragen Urban Goddess producten. Drie mooie voorbeelden hoe je de circulariteit van kleding vergroot.

Apenkopje

Dat is leuk! Een shop speciaal voor apenkoppen, oftewel kids tot 6 jaar. Vol met biologische kleding en andere duurzame accessoires zoals hippe tassen. En niet zomaar biologische en duurzame kleding, nee echt héle leuke en hippe! Een shop om blij van te worden. Apenkopje richt zich op jongens, maar ook stoere meiden kunnen bij ons zeker een leuke outfit vinden. Heb jij een apenkop thuis? Dan zul je bij deze shop heel blij worden van alle leuke stoere merken biologische kleding zoals Toby Tiger, Coq en Pate, Blade & Rose, Loud + Proud, Piccalilly, Little Green Radicals, Villervalla, Duns Sweden en JNY Colourful Kids.

 

Voor de Appelparade proberen we zoveel mogelijk leuk zomerspul van deze merken mee te nemen. Wil je zeker zijn van jouw favoriete item. Bestel dit dan van te voren en het ligt tijdens de Appelparade voor je klaar. Met de code SHOPNIEUW ontvang je ook nog eens 10% korting op de nieuwe collectie. Kom gerust eens in onze vrolijke kraam snuffelen. Behalve kleding nemen we ook andere spulletjes mee zoals gymtassen en rugzakken en wie weet wat nog meer...

www.apenkopje.nl

S19207 (1).jpg
57a44a03-ad42-4f68-8ebf-c6e339f84409.jpg

Zomercollectie Cée Dutch Design

Elk Cée item is met energie en aandacht gemaakt door bijzondere mensen. De Cée-vesten worden gebreid met uiterst duurzame Baby Alpaca wol. Deze is kriebelvrij! De tops en jurken worden gemaakt van hoogwaardige stoffen zoals viscose, zijde en Tencel. Puur uit de natuur.

 

Cée kleuren zijn ook geïnspireerd door de aardse, natuurlijke schoonheid. Het creatieve gebruik van natuurlijke tinten geeft Cée een unieke en authentieke touch. Cée items zijn allemaal met de hand gemaakt. De zorg, toewijding, expertise en passie gaat u voelen bij het dragen van uw kledingstuk.

 

Cée staat voor eco-vriendelijk, duurzaam en gaat respectvol met elkaar, de natuur, cultuur en mensen om. U zult altijd uniek en speciaal zijn door de gelimiteerde en kwalitatieve productie. Cée heeft een eigen atelier in Zuid-Limburg. Elk model kan speciaal voor u gemaakt worden, in uw favoriete stof en kleur. Wear and Shine! www.ceeconcept.nl

De beste start voor een mensenleven

‘I am the Future’ rompertje met Demeter-keurmerk Met dit rompertje geef je een verhaal. Het is een betekenisvol cadeau waarmee je laat zien dat je waarde toevoegt aan onze rol in de wereld: zorgen voor een positieve impact op de mens, maatschappij én de aarde, om zo dit prille geluk ook een leefbare toekomst te bieden.

 

Gemaakt bij SEKEM: • Duurzaam katoen uit biodynamische landbouw, mens- en milieuvriendelijk • Voorkomt uitputting van de aarde en milieuproblemen • Van een transparante, sociale en fair trade onderneming • True Price voor een eerlijk loon SEKEM: van dorre woestijn tot vruchtbare oase Sekem wordt ook wel ‘‘het groene wonder van Egypte’ genoemd.

 

Midden in de Egyptische woestijn ontstond hier in de jaren ’70 een biodynamische oase. Inmiddels woont en werkt hier een complete leefgemeenschap aan een vernieuwend ontwikkelingsmodel. Het welzijn van de mensen en educatie zijn belangrijk voor SEKEM. Momenteel krijgen bijna 300 kinderen vanaf de kleuterschool tot aan middelbare school onderwijs en volgen zo’n 160 volwassenen een opleiding. In het medisch centrum op het terrein kunnen de inwoners van SEKEM zelf en omliggende gebieden, zo’n 15.000 mensen, zorg krijgen. Dit voorbeeldproject kan wereldwijd worden ingezet voor het verbeteren van levenskwaliteit. Met dit babyrompertje van biodynamisch katoen draag jij hier een steentje aan bij en zorg je voor een levenswaardige toekomst.

www.livegreenmagazine.nl

romper1.jpg
romper2.jpg
goed van toen.jpg

Goed van toen

Goed van toen heeft een prachtige collectie duurzame Scandinavische mode. Van baby tot volwassen maten, voor man en vrouw. 

Kom kijken bij de modeshow, in de stand tegenover de Kind tent of op 

www.goedvantoen.nl

d58ba135715f4ad967a8481dfe023f4ce6eed441

Hipperdehip

Hipperdehip maakt betaalbare, vrolijk gekleurde jongens en meisjes kleding. Zelf genaaid van eco textiel. Kom kijken in de stand!

www.3xhip.nl